İYİ Parti'de Kadınlar günü Paneli

İYİ Parti'de Kadınlar günü Paneli

İYİ Parti'de Kadınlar günü Paneli

A+A-

İyi Parti Denizli Kadınlar Günü kapsamında panel düzenledi.

İYİ Parti İl Yönetimi, İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı, İYİ Parti Merkezefendi'nin ortak katkılarıyla Kadınlar Günü etkinliği kapsamında panel düzenledi. Tüm hafta boyunca  bir çok etkinliğe imza atan İYİ Parti Denizli, hafta bitiminide ''Kadına Şiddet'' konulu panelle yaptı. En son olarkta 16 Mart'ta 2017'de şiddet nedeniyle canından olan 409 kadın anısına ağaç dikimi ile Kadınlar Günü finali yapacak.

09 Mart Cuma akşamı yapılan Kadına Şiddet Panelinde konuşmacı olarak İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin, Doç.Dr.Ayten Can Tunalı ve İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Av.Zehra Demirci katıldı. Konuşmacılar panele katılanların kadınlar gününü kutlayarak, günümüzde kadın,Türk kadınının tarihteki yeri ve kadına şiddet konuları ile ilgili bilgi verdiler.

Bilgilendirme konularının arkasından,Doç.Dr.Ayten Can Tunalı ve İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Av.Zehra Demirci panele katılanların sorularını cevaplayarak bilgi almak isteyenlere yardımcı oldular.

Panelin son bölümünde ise panele katılan konuşmacılara, Kadınlar Günü etkinliğinde ve panelin gerçekleşmesinde emeği gecen İYİ Parti İl ve İlçe Yönetim Üyelerine plaket ve teşekkür belgeleri verilerek emekleri için teşekkür edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.