İYİ Parti Denizli İl Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Denizli İl Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Denizli, İl Kongresi Yapıldı

A+A-

İYİ Parti Denizli il kongresi bugün Sarmaşık düğün salonunda gerçekleşti....Tek liste ile gidilen kongrede kurucu il başkanı Yasin öztürk tekrar il başkanı seçildi. İl kongresine Mahalli idarelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu da katıldı...Kayıtlı 585 delegeden 386 kişi oy kullandı...

 

İyi Parti Denizli Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

İyi Parti Denizli bugün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Çok sayıda partilinin katıldığı ve Sarmaşık düğün salonunda gerçekleşen kongrede tek aday mevcut kurucu başkan Yasin Öztürk oldu.

Saat 12’de başlayan kongreye İyi Partililer yoğun katılım gösterdi. Salonu dolduran partililerin yanında delege yeter sayısına ulaşılmasının ardından kongre başladı. Kongrenin divan kurulu başkanlığına da Genel Merkez’den kongreye katılan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavvat Dervişoğlu seçildi.

Kongre açılış konuşmasında Denizli’den övgü dolu sözlerle bahseden Dervişoğlu, “Genel Başkanıma Denizli’de görevlendirildiğimi söylediğimde Denizli’yi çoban ateşini yaktığımız yer diye tarif etti” dedi.,

Partinin kuruluş çalışmalarında neden ilk toplantının Denizli’de yapıldığını anlatan Dervişoğlu, “Bir yerde çoban ateşi yakmamız lazım demiştik. İlk toplantıyı nerede yapalım? Halk bizi nerede bağrına basar? Gittiğimiz yerde misafirperverlikten tereddüt etmemeliyiz. Dolayısıyla doğru bir yer seçmeliyiz. Doğru bir tercihte bulunmalıyız diye düşündük ve o gün de Denizli’yi tercih etmiştik. Çünkü Denizli sırtını dağlara dayamış zengin ovaları ve geniş yürekli insanlara sahip bir yer. Sizlerin arasında kendimi misafir olarak kabul etmiyorum. Sevgili il başkanım Yasin Öztürk kardeşim benim sadece kademe yöneticisi olarak gördüğüm bir kişi değil. Ben de burada salt genel başkan yardımcısı görevi ile bulunmuyorum. Büyüklerin kardeşi, küçüklerin ağabeyi hanımefendilerin de ailelerinin bir ferdi olarak bulunuyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem oylaması ile resmen başlayan kongre faaliyet raporu oylaması, bütçe görüşmeleri ile devam etti.

Tek başına girdiği seçimlerde partililerin güveni ile yola devam eden Yasin Öztürk, yaptığı konuşmada İyi Parti’nin Türk Milleti’nin var olma adı olduğunu söyledi. İyi Parti’yi merak edenlere seslenen Öztürk, “Biz demokratız, biz cumhuriyetçiyiz, biz milliyetçiyiz, biz ülkücüyüz, biz Atatürkçüyüz, cesur insanlarız, bizler zulme karşı sessiz kalmayanlarız, bizler İyiyiz, Türk’üz, Türkiyeyiz” dedi.

Yasin Öztürk yaklaşan yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin Denizli teşkilatını seçimlere hazırlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.