İYİ Parti Pamukkale,Pamukkale'de

İYİ Parti Pamukkale,Pamukkale'de

İYİ Parti Pamukkale,Pamukkale'de,Lokma Hayrı ve Pazarı Ziyaret Etti

A+A-

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı bu gün Pamukkale Mahallesinde.

İYİ Parti Pamukkale Mahallesi Temsilcilerinin düzenlediği lokma hayrı nedeniyle İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Pamukkale Malesi sakinleriyle buluştu.Lokma hayrına katılan İYİ partililer mahallenin halk pazarınıda ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyip onlarla sohbet ettiler.

Vatandaşlarla konuşmaları esnasında, işlerin zayıf olduğu,çiftçinin ürettiğinin karşılığını alamadıklarını,ürettiklerinin harcadıkları emeği karşılamadığını vurgulayan vatandaşlar, Av.Adem Süpçin’e içlerini döktüler.

Av.Adem Süpçin ‘’Vatandaşın bize olan ilgisinden çok memnunuz,konuşmalarımızda vatandaşlarımız sorunlarını bizlere aktarıp sizlerle birlikteyiz demeleri bizleri çok memnun etmektedir. Vatandaş çok dertli, bizler şimdilik elimizden geldiğince onları dinliyoruz, onların anlattıkları ilerde bizlere ışık tutacak ve bu doğrultuda hreket alacağız.Tüm ekibimizle vatandaşlarımızın yanında olmaya ve onları dinlemeye devam edeceğiz’’dedi.

İYİ Pari Pamukkale Teşkilatı, Pazar ziyaretinin ardından Pamukkale Mahallesinin Şehidi Piyade Sözleşmeli Er MUSTAFA UYGUN’UN Şehitlikte ki mezarınıda ziyaret edip dualar okunduktan sonra, Pamukkale Mahallesinden ayrıldılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.