İzleyiciler O Otele Koştu

İzleyiciler O Otele Koştu

Geçtiğimiz sezon izleyiciyi ekran başına kilitleyen ve reytinglere önemli bir başarı elde eden Yeni Gelin dizisinin yeni sezon için bir bölümü Denizli’de çekiliyor. İşte detaylar…

A+A-

Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu ve Murat Kocacık gibi önemli oyuncuların yer aldığı komedi dizisi Yeni Gelin’in bir bölümünün Denizli’de çekildiği öğrenildi. Sevilen dizinin yeni sezonu merakla beklenirken Denizli’de çekilecek olan bölümün Spa Hotel Colossae Thermal’de çekimlerine devam edildiği ifade edildi.

Süreç Film‘in yapımcılığını üstlenmiş olduğu Yeni Gelin dizisinin senaristliğini ve yönetmenliğini daha evvel Aşk Yeniden dizisinin yönetmenliğini yapmış olan Ersoy Güler gerçekleştiriyor.

Dizinin Konusu

Yeni Gelin dizisinde değişik kültürler ile büyümüş olan aşık 2 gencin evlenmelerinin ardından sonra ki hayatları, samimi ve komik bir dil ile izleyicinin beğenisine sunuluyor. Yeni Gelin, Bozok Aşireti’nin modern ağası yakışıklı aşık prens Hazar ve yarı İspanyol yarı Türk güzeller güzeli Bella’nın samimi aşklarının ve komik ailelerinin bir hikayesi.

Yeni Gelin dizisinin başrolünde Bella rolüne can veren Jessica May var. Kadro olarak çok önemli isimlerin olduğu dizi beklenenden daha büyük bir başarı elde etti. Bir anda kendini kabul ettiren ve absürt komedi tarzını en iyi şekilde ortaya koyan dizi izleyicinin gönlünü almayı bildi.

Bu arada Yeni Gelin 2. Sezon ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte ilk bölümden ipuçları:

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.