Kaçtı Ama Bir Şeyi Hesaplamadı!

Kaçtı Ama Bir Şeyi Hesaplamadı!

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde sokak köpeğine çarptıktan sonra olay yerinden kaçan aracın plakasını düşürmesi ile aracın her yerde arandığı ifade edildi.

A+A-

Pamukkale’de vicdanların kör olduğu bir olay meydana geldi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sokak köpeğine çarpmış olan araç ardına bile bakmadan olay yerinden hemen uzaklaştı. Ama fark etmediği bir şey vardı ki o da  aracın plakasının düşmesi idi. Şimdi polis ekipleri her yerde köpeğe vurup kaçan vicdansızı arıyor.

Arkasına Bile Bakmadı

Olay Denizli ilinin Pamukkale ilçesine bağlı olan Bağbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Olayda seyir halinde gitmekte olan 20 YS 457 plakalı araç bir anda yola çıkan bir sokak köpeğine çarptı. Çarpmanın da  şiddetiyle sokak köpeği kanlar içinde yere yığıldı ve acı içinde kıvrandı. Ama köpeğe vuran aracın şoförü ne olduğuna bakmak, köpeği  tedavi ettirmek ya da yardım etmek için durmak yerine kaçmayı seçti  ve plakasını da olay yerinde düşürüp hızlı bir şekilde kaza yerinden uzaklaştı. Çevre sakinleri ise duruma tepki gösterdiler. Zavallı sokak köpeği ise olay yerinde hayatını yitirdi.

Olaya tepki gösteren çevre sakinleri durumu hemen polis ekiplerine bildirdiler ve düşen plakayı da polisler teslim ettiler. Bu arada görevliler tarafından hayatını kaybeden sokak köpeğinin cansız bedeni olay yerinden kaldırıldı.

Polis ekiplerinin olay ile alakalı inceleme başlattıkları ve köpeğe vuran şahsı bulmaya çalıştıkları öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.