Kale'de sel suları diz boyuna ulaştı!

Kale'de sel suları diz boyuna ulaştı!

Denizli'de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış başta Kale olmak üzere diğer ilçeleri de etkiledi.

A+A-

Denizli'de dün akşam etkili olan sağanak yağış, ilçeleri de oldukça etkiledi. Kale ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yüzünden araçlar yollarda mahsur kalırken bazı ev ve iş yerleri de sular altında kaldı.

 

Denizli'de akşam saatlerinde yaşanan şiddetli yağış yine hayatı felç etti. Kent merkezinde etkili olan yağışlar daha sonraki zamanlarda ilçeleri de olumsuz yönde etkiledi. Vatandaşlar ani yağıştan korunmak adına saçak altlarına saklandı.

 

Trafiğe kapalı olan belediye otobüslerinin kullandığı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'da bundan nasibini aldı. İtfaiye ekipleri rögar kapaklarını açarak su tahliye işlemlerini gerçekleştirirken yağış yüzünden yollar ve caddeler de sular altında kaldı.

Denizli Yağmur

 

Yağmur sularından kaçamayan ve mahsur kalan 7 vatandaşın imdadına itfaiye yetişti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler 16 araç, 45 personel ve 25 motopomp ile bu tahliye işlemlerini gerçekleştirdi. Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü de 60 personel, 20 motopomp, 8 vidanjör, 3 kanal açma ve 7 ızgara temizleme aracı ile sabaha kadar hizmet sundu.

 

Kale ilçesinde de akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış yüzünden bazı iş yerlerinin tenteleri çökerken Çarşı Meydanı'nda kaldırım boyundaki sel suları araçların ilerlemesine mani oldu.(AA)

Denizli Yağmur

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.