Kamyon Damperi Dehşet Saçtı

Kamyon Damperi Dehşet Saçtı

Denizli’ye bağlı Pamukkale ilçesinde damperi açık unutulmuş olan kamyon, karayolundaki Mobese kameralarının olduğu direğe çarpıp devirdi.

A+A-

Kamyonun arkasında ilerleyen bir otomobille motosiklet, direğin üzerlerine düşmesinden saniyeler ile kurtulabildi.

Kaza, bugün saat 08.00 sularında, Denizli- Antalya karayolu Ulus Kavşağında gerçekleşti. Mehmet Kısaç, damperini açık unuttuğu yönetimindeki 20 B 4627 plakalı kamyon ile karayolunda seyir halindeyken, Ulus Kavşağı'nda olan Mobese kamera sisteminin olduğu demir direğe çarptı.

Felaketten Dönüldü

'Mobese kamerası', 'plaka tespit' ve 'radar' sisteminin olduğu demir direk, çarpmanın etkisi ile ortadan ikiye ayrılıp, karayoluna düştü. Mobese ve radar sistemi de hasar gördü. Bu esnada karayolundan geçen bir otomobil ve motosiklet, kamyonun ardından ilerlerken direğin üzerlerine düşmesinden saniyeler ile kurtuldu. Kaza esnasında yaya geçidinden kimsenin geçmemesi de herhangi bir yaralanma ya da ölüme engel oldu. Mobese diğerine çarpan kamyon şoförü Mehmet Kısaç, aracını yol kenarına çekerek, ekiplerin gelmesini bekledi.

Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kaza yerine gelen polis ekipleri, karayolunda tedbirlerini alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kamyon şoförü, polis tarafından gözaltına alındı. Parçalanan Mobese direğiyle; kameralar ekipler tarafından karayolundan kaldırıldı.

DHA

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.