Kamyonun En Arkasına Saklamışlar

Kamyonun En Arkasına Saklamışlar

Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından alınan istihbari bilgiler ve sürdürülen çalışmalar doğrultusunda Denizli’de her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenip suç ve suçluların açığa çıkartılması amacı ile çalışmalara başlandı.

A+A-

Kaçakçılık suçlarına engel olunması çalışmaları kapsamında görevli ekipler tarafından tütün ve tütün mamulleriyle alkollü içki kaçakçılığı yapmayı isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik Denizli’deki işyerlerinde ve şehrin belirli noktalarında kontroller yapıldı.

30 Bine Yakın Kaçak Sigara

Gerçekleştirilen Denetimler sırasında durumundan şüphelenilen ve üstünde yük olan bir kamyon görevli ekipler tarafından gerekli tertibat alınmasının ardından durduruldu. Araç içinde yapılan kontrollerde gerekli belgeleri bulunan yasal yük arasında farklı kolilerin olduğu gözlendi. Kamyon kasası tamamıyla boşaltıldığında aracın kasasının en arkada son bölümünde bu kolilerin saklanarak değişik renk ve şekillerde değişik markalara ait kartonlar içinde toplam 29.030 paket kaçak sigara bulunup el konuldu.

 

Yine kaçakçılık suçlarına engel olunması çerçevesinde görevli ekipler tarafından Denizli’deki 3 değişik işyerinde yapılan kontrol ve aramalarda bir işyerinde damacana içerisine yasadışı olarak yapılan sahte/kaçak alkollü içkinin pompa yardımıyla farklı ebatlarda pet ve cam şişelere koyarak kaçak alkol satışının yapıldığı tespit edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.