Kar yağışı Denizli'de yolları kapadı!

Kar yağışı Denizli'de yolları kapadı!

Denizli'de kar yağışı aksamalara neden oluyor. Denizli-Antalya karayolunda etkili olan kar yağışı yüzünden trafikte aksamalar yaşanıyor. Sürücülerin ilerlemekte güçlük çektiği yolda, trafik akışı kontrollü olarak sağlanıyor. Karayolları ekipleri tuzlama v

A+A-

Denizli'de kar yağışı aksamalara neden oluyor. Denizli-Antalya karayolunda etkili olan kar yağışı yüzünden trafikte aksamalar yaşanıyor. Sürücülerin ilerlemekte güçlük çektiği yolda, trafik akışı kontrollü olarak sağlanıyor. Karayolları ekipleri tuzlama ve kar kürüme çalışmalarına devam ediyor.

 

Kentin yüksek kesimlerinde gece yarısı başlayan yoğun kar yağışı Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran mevkisi ile Serinhisar ilçesinde ulaşımda aksamaları da beraberinde getirdi. Karayolunun belirli noktalarında önlem alan ekipler, trafik akışını da kontrollü olarak sağlıyor.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

 

Sürücüler, zaman zaman tipiye dönüşen kar yağışında ilerlemekte zorlanıyorlar. Bazı sürücüler, araçlarını yol kenarına çekerek karın şiddetinin azalmasını beklerken çoğu sürücünün de yollarda kaldığı gözlemlendi.

 

Yağış nedeniyle karayolunda maddi hasarlı trafik kazaları da yaşanırken bir kazaya müdahaleye gelen trafik polislerinin aracına, arkadan gelen otomobilin çarparak kaçtığı gözlemlendi.

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.