Karahayıt Mahallesinde Korkutan Kaza

Karahayıt Mahallesinde Korkutan Kaza

Pamukkale İlçesi, Karahayıt Mahallesinde gerçekleşen tek taraflı trafik kazası panik anları yaşattı.

A+A-

İddialara göre, 20 FJ 801 plakalı kapalı kasa ticari araç, Pamukkale Kuzey Kapısı ile Karahayıt arasında bulunan yolda seyir halinde iken henüz tespit edilemeyen bir sebepten ötürü sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Kontrolden çıkması ile savrulması bir olan araç yoldan da çıkıp evvela takla attı ardından da şarampole yuvarlandı. Bir anda gerçekleşen bu korkunç kazaya ilk müdahale çevredeki sürücülerden geldi.

Acilen İtfaiye, sağlık ekipleri ve jandarmaya haber verilmesi ile olay yerine gelen birimler yaşının 23 civarında olduğu düşünülen sürücüyü yaralı bir şekilde araçtan çıkardı. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı genç hastaneye gönderildi.

Ardından Jandarma tarafından olay yerine çağırılmış olan bir vinç çekici ile araç düştüğü yerden çıkarıldı. Kazanın nasıl olduğu ile alakalı kimsenin bir fikrinin olmadığı öğrenildi.

Meydana gelen ve şans eseri yaralanma ile sonuçlanan bu kaza ile alakalı soruşturma başlatılırken, kaza sonrası yaralanan sürücünün sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Fotoğraf Objektif haberden alınmıştır...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.