Kayıp anne ve oğlundan sevindirici haber

Kayıp anne ve oğlundan sevindirici haber

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Gümüşçay Mahallesi'nde bulunan evlerinden dışarıya dolaşmak için çıkan ve dün sabahtan bu yana kendilerinden bir daha haber alınmayan anne ve oğlu sonunda bulundu.

A+A-

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki Gümüşçay Mahallesi’nde bulunan evlerinden dışarıya dolaşmak için çıkan anne ve oğuldan dün sabahtan bu yana haber alınamıyordu. Ve sonunda beklenen haber geldi.

İddialara göre 34 yaşındaki anne Funda Şentürk ile 2,5 yaşındaki oğlu Arda Şentürk'ten yaklaşık iki gündür haber alınamıyordu. Gümüşçay Mahallesi’ndeki evlerinden dolaşmak maksadı ile dışarı çıkan ve bir daha geri dönmeyen anne ve oğul için tüm Denizli adeta seferber oldu. Eşi ile beraber oğlunun geri dönmemesi sonrasında emniyete giderek onların bulunması için başvuruda bulunan baba Serdar Şentürk, ortadan kaybolan eşi ve çocuğu için tüm Denizlili vatandaşlardan da yardım istedi.

İstanbul'da Bulundular

Denizli'de görevli tüm yerel ve ulusal medyada çıkan haberler sonrasında anne Funda Şentürk'ün eşini telefon ile arayarak, İstanbul'a anne ve babasının yanına geldiğini söylediği belirtildi. Bir süre yalnız kalmak istediğini belirten anne Funda Şentürk, kendisi ile beraber yanındaki oğlunun da sağlık durumlarının iyi olduğunu iletti. Annenin oğlu ile beraber bir süre daha İstanbul'da kalacağı ve daha sonrasında Denizli'ye geri döneceğini söylediği belirtildi.

Alınan bu mutlu haber sonrasında herkes rahat bir nefes almış oldu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.