Kaza Anları Saniye Saniye Kaydedildi

Kaza Anları Saniye Saniye Kaydedildi

Denizli ilinde  meydana gelen iki ayrı trafik kazası, MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

A+A-

Pamukkale ilçesine bağlı olan İncilipınar Caddesi'nde bir süre evvel gerçekleşen  2 farklı trafik kazası, MOBESE kameralarınca görüntülendi. İlk kamera görüntüsünde, kontrolsüz kavşakta dikkatsiz bir şekilde yola çıkmış olan bir cipe, caddeden gelen bir otomobilin çarptığı görülmekte.

Bu kaza sonucunda sürücüler yara almazlarken, diğer kaza sonucunda ise otomobile çarpmış olan motosikletin sürücüsü ve arkasındaki yolcunun havada takla atma anları MOBESE kamerası tarafından kaydedildi. Motosiklet sürücüsü ve arkadaşı kazayı, başlarında kask olduğu için hafif sıyrıklar ile atlattılar.

Yenişehir’de Kaza

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesi Yenişehir Mahallesi'nde, Esnaflar Sitesinin önünde trafik kazası meydana geldiği ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre, Yenişehir Mahallesi Esnaflar sitesi önünde, hareket durumda olan bir otomobil, takla attı.  Direksiyon kontrolünü kaybetmiş olan sürücü, kaldırıma çıkıp takla attı ve araç yan yattı.

Aracın içinde sıkışmış olan yaralının yardımına hemen çevredeki vatandaşlar koştu. Bu arada sağlık ekiplerine de haber edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahaleden sonra yaralıyı, ambulans ile Servergazi Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler.

Polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.