Kazada 2 Kişi Yaralandı

Kazada 2 Kişi Yaralandı

Kazada 2 Kişi Yaralandı

A+A-

Pamukkale Üniversitesi içerisinde meydana gelen tek taraflı trafik kazası yardıma gelen Polis, İtfaiye ve Sağlık Ekiplerini bile hayrete düşürdü.

İddiaya göre, PAÜ içerisinde seyir halindeki ve Merve D. idaresindeki 20 YY 924 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Savrulan araç önce yaya kaldırımına çıktı. Buradan elektrik direklerinin olduğu bölüme geçti. Elektrik direğini de deviren araç yine duramadı ve peyzaj yapılan tepeciğe çıktı ve orada durdu.

Kazaya şahit olanlar ise yaşanan bu kaza şokunu üzerlerinden attıktan sonra yardıma koştu. Araç içerisinde bulunan sürücü Merve D. ve yanında yolcu kısmında oturan ve yaralandığı anlaşılan oturan Şule A.’yı araçtan çıkaran vatandaşlar hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücüyü ayakta ambulansta tedavi ederken, yolcu Şule A.’yı ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Meydana gelen üzücü kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  Meydana gelen kaza sonrası otomobil de ağır maddi hasar oluştu.(Kaynak:mericulukus.com)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.