Kent Ormanlarına Büyük Yatırım

Kent Ormanlarına Büyük Yatırım

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 121 Dev Proje kapsamında hayata geçireceği 7 kent ormanından biri olan Çal ilçesindeki Çamlık Mesireliği çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçedeki sosyal yaşama yeni bir soluk kazandıracak projenin yüzde 60’ı tamamla

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı 7 kent ormanından biri olacak Çal ilçesindeki Çamlık Mesireliği çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 37 bin 500 metrekarelik bölgede, 300 metrekare kapalı alan ve 200 metrekare açık alan olmak üzere; 1 adet restoran, 2 adet çocuk oyun alanı, 1 adet spor alanı, 1 adet mescit, 2 adet tuvalet, piknik alanları ve 5 bin metrelik yürüyüş yolu inşa ediliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca yapımına bir süre önce başlanan ve yüzde 60’ı tamamlanan Çamlık Mesireliği; hizmete girmesinin ardından ilçe halkının temiz havada keyifli zaman geçirmesine imkan vererek, ilçedeki sosyal yaşama yeni bir soluk kazandıracak.

121 Dev Proje kapsamında

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’ye kazandırdıkları park ve yeşil alan projelerinin her geçen gün artarak devam ettiğini ifade ederek, kişi başına düşen yeşil alan miktarında Avrupa’daki birçok kenti geride bıraktıklarını söyledi. Başkan Zolan, “Park ve yeşil alan yatırımlarında elde ettiğimiz bu başarıyı ilçelerimize de taşıyoruz. Çal ilçesindeki Çamlık Mesireliği, 121 Dev Projemiz kapsamında hizmete açacağımız 7 kent ormanından bir tanesi olacak. Çal’da yaşayan vatandaşlarımız burada doğayla iç içe sağlıklı güzel zamanlar geçirecekler. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.