Kimse Müdahale Edemedi

Kimse Müdahale Edemedi

İzmir ilinin Balçova ilçesinde hobi bahçesinde bir kulübede kalmış olan şahıs, çıkan yangında feci şekilde hayatını kaybetti. Ölen şahsın Denizlili olduğu ifade edildi.

A+A-

Edinilen bilgilere göre, İnciraltı Mahallesi'nde bir hobi bahçesine kurulu olan arazideki kulübelerden alevlerin çıktığının farkına varan vatandaşlar, durumu hemen polis  ve itfaiye ekiplerine haber ettiler.

50 Yaşındaydı

Haber edilmesi ile olay yerine gelmiş olan itfaiye ekipleri hemen yangına müdahale ettiler. Ekipleri müdahalesi ile söndürülmüş olan yangında, tamamıyla yanmış olan ahşap kulübede yalnız yaşadığı ifade edilen 50 yaşındaki Muhittin Köroğlu'nun cansız bedenine erişildi.

Yangında hayatını kaybeden Muhittin Köroğlu'nun Denizlili olduğu ortaya çıktı. Yangın sonucunda hobi bahçesinde bulunan 4 kulübede de hasar meydana geldi.

O Da Yanıyordu

Köroğlu'nun cansız bedeni savcılık incelemesinden sonra İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Yanan kulübenin yan tarafında kaldığını dile getirilen Şafak Küçüksütcü, cam kırılması, patlama ve çığlık sesleri ile beraber uyandığını, kendini zar zor dışarı atmaya başardığını ve kendisininde yanmaktan son anda kurtulduğunu ifade etti.

Müdahale Edemedik

Küçüksütcü, bahçeye çıktığında yan komşusunun kulübesini alevlerin sardığını, itfaiyenin gelmesini beklerlerken bahçe hortumuyla yangını söndürmeye çalıştıklarını ama alevlerin çok fazla olduğunu, daha fazla müdahale etme şansını bulamadığını,  itfaiye ekipleri gelip çalışmasını tamamlamalarının ardından içerideki kişinin yaşamını yitirdiğini öğrendiklerini ve çok üzüldüklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.