Kış Tarifesine Geçildi...

Kış Tarifesine Geçildi...

Türk Hava Yollarınca Denizli Çardak Havalimanına yapılan yatı seferleri 2016-2017 kış tarife döneminde de devam ettirilecek.

A+A-

Denizli Valiliğince Türk Hava Yollarına yapılan teklif üzerine, İstanbul-Denizli Çardak Havalimanına düzenlenen uçak seferlerinde kış tarife dönemine geçildi. Buna göre İstanbul-Denizli uçak seferlerinin saatlerinde değişikliğe gidildi. Saat değişikliği 30 Ekim 2016 tarihinde başladı.

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“2016/2017 kış tarife dönemi çalışmaları tamamlanmış olup uçak ve slot müsaitliği baz alınarak ilgili İstanbul-Denizli sefer icra planlaması revize edilmiştir. Sonrasında yaşanan iptaller ve kapasite değişiklikleri sebebiyle bu iki güzide şehrimiz arasındaki yatı seferlerini tekrar icra etmek için imkân bulunmuş ve bu imkân değerlendirilmiştir. İstanbul Atatürk Havalimanı Merkezli olarak 30 Ekim 2016 tarihinde başlamak üzere haftanın her günü karşılıklı olarak Atatürk Havalimanı'ndan kalkış 23.25, Denizli Çardak Havalimanı'na iniş 00:35, Denizli Çardak Havalimanı'ndan kalkış 06.25 Atatürk Havalimanı'na iniş 07.35 olmak üzere sefer planlaması yapılmıştır.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.