Konkordato da Kurtarmadı

Konkordato da Kurtarmadı

Denizli’de son zamanlarda firmaların konkordato taleplerinin yanından arka arkaya iflas haberleri de gelmeye başladı.

A+A-

Denizli 7. İcra Dairesinin alacaklılar ile alakalı duyurusuna göre Denizli Asliye Ticaret Mahkemesinin kararı ile SAB İnşaat Turizm Tekstil San. Tic. Ltd. Şti’ye iflas kararı verildiği açıklandı.

Dövizde meydana gelen hareketlilikle beraber sıkıntıları aşmak amacı ile Denizli’de bazı firmalar son zamanlarda mahkemeye başvurup iflas erteleme olarak da tanımlanan konkordato talebinde bulunuyor. Mahkeme yaptığı incelemede uygun bulduğu firmaların taleplerini kabul edip, 3 ay ya da 6 ay süre ile firmaya geçici zaman tanıyor. Bunun yanında şirketlerin faaliyetlerini incelemek amacı ile komiser heyeti de atıyor.

Konkordato İşe Yaramadı

Tekstil başta olmak üzere pek çok sektörde Denizli gündemine düşen konkordato haberlerinin yanında bir de iflas haberleri geliyor. Daha evvel geçici olarak 3 ay süre ile konkordato talebi uygun görülen SAB İnşaat Turizm Tekstil San. Tic. Ltd. ŞTİ’nin süreçte tıkanması nedeni ile bir karar daha alındı. Denizli 7. İcra Dairesinin alacaklılar ile alakalı duyurusuna göre firmaya yönelik iflas kararı verildiği ilan edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.