Kritik Maç Öncesi Moral Ziyareti

Kritik Maç Öncesi Moral Ziyareti

Denizli Süper Amatör Liginde şampiyonluğu hedefleyen Tavas Birlikspor oyuncuları, teknik heyet ve yöneticileri ile beraber Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u ziyaret ettiler.

A+A-

Ziyarettin kendisini memnun ettiğini ifade eden Tavas Belediye Başkanı Akyol, kulüp yöneticisi kardeşlerim, değerli oyuncular sözleri ile başladığı konuşmasında öncelikle bu nazik ziyaretleri için herkese teşekkür etti.

Artık işin son deminde olunduğunu ve İnşallah bu Pazar günü Çal Spor ile oynanacak olan final müsabakasının hayırlı ve bol gollü olmasını temenni ettiğini dile getiren Başkan Akyol, karşılaşmanın kendileri tarafına galibiyet ile tecelli etmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ve dua ettiğini belirtti.

Atatürk'ün Sözü İle Kutladı

Bal Ligine çıkma yolunda Allah bizleri muvaffak etsin, diyen Başkan Akyol, bu zamana kadar müsabakalarda gösterdikleri centilmenlik ve fair-play anlayışları için kendilerini ziyadesiyle onurlandırdıklarını söyledi ve Atatürk’ün; “Ben sporcunun çevik, zeki ve ahlaklısını severim.” Sözünü oyuncuların tam olarak gösterdiklerini dile getirerek, oyunculara teşekkür etti.

Başkan Akyol, pazar günkü maçlarında Allah’ın oyuncuların bileğine ve ayaklarına güç vermesi için dua etti ve yüreğinize kuvvet versin. Spor kardeşliktir diyoruz, şeklinde konuştu.

Başkan Akyol, Hep Yanımızdaydı

Tavas Birlikspor Kulüp Başkanı Medeni Kasdaş, Belediye Başkanı Akyol’un Tavas'taki tüm spor kulüplerine verdiği gerek maddi gerekse manevi desteğini Tavas Birlikspor’dan da hiç esirgemediğini, Tavas Birlik sporun büyük bir başarıya imza atıp Bal Ligine çıkma avantajının eşiğinde olduğunu söyledi ve sporcularımı kutluyorum diyerek, inşallah Pazar günü oynanacak müsabakada sevinen tarafın kendilerini olacağını, her iki takımada başarılar dilediğini ve Başkan Akyol’a vermiş oldukları desteklerinden dolayı ekibi ve futbolcuları adına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.