Kronik Sorunlar Çözüldü

Kronik Sorunlar Çözüldü

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce her gün değişik bir mahallede yapılan iftar sofrası Karahasanlı Mahallesi’ndeydi.

A+A-

Hilal Camiinin önünde yapılan iftar programına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, davetliler, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katılımda bulundu.


 

İftara gelenleri bir bir selamlayan Bakan Zeybekci ve Başkan Zolan, vatandaşların ramazanlarını kutladı. Binlerce vatandaşın aynı sofrada bir araya gelmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, bu birlik ve beraberliğin sürekli olmasını dileyen Başkan Osman Zolan, yine aynı sofrada gelenekselleştirdikleri iftarla Kadir Gecesi’nde halk ile buluştuklarını, Allah’ın tutulan oruçları ve yapılan ibadetleri ve duaları kabul eylemesini istediklerini belirtti.

 

Yatırımlar hız kesmeden sürecek

 

Denizli ilinin gittikçe büyüyerek güzelleştiğine dikkatleri çeken Başkan Osman Zolan, Cumhurbaşkanın Denizli’ye olan sevgisi ve desteği ile Baka Zeybekci’nin her zamanki Denizli aşkı ile sevdası ile kendilerinin de gece gündüz demeden çalışıp vatandaşlara hizmet etmeye gayret ettiklerini  bu bölgede evvela yağmur suyu hatlarının tamamlandığını, 50 metrelik yolunda İzmir Bulvarı’na bağlanarak hizmete alınacağını, bu bölgedeki 15-20 mahallede hizmet edecek olan yeni çevre yolunu da hizmete açacaklarını,  kapalı yüzme havuzunun hizmete açıldığını söyledi.

 

"Önce Denizli"

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2004’te Denizli’nin, biriken sorunlarını çözmek için muhteşem bir karar verdiğini,  evvela  Denizli’nin kronik problemlerin en başında olan Umut 1, Umut 2, Umut 3 projelerinin en hızlı biçimde çözüldüğünü, haksızlıkları giderdiklerini, konut projelerinin sürdüğünü,  binlerce insanın aynı sofrada bir araya gelmesinin Denizli'nin birlik ve beraberliğinin de bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

 

Sahurda Afyonkarahisarlılarla buluştular

 

Ardından Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Başkan Osman Zolan, Afyonkarahisar Derneği’nin sahur programına katılımda bulundular. Denizli Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile organize edilen sahur programına Vali Karahan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Emin Haluk Ayhan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ve çok sayıda vatandaş da katılımda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.