Kullanıcıları Rahatlatacak Hamle

Kullanıcıları Rahatlatacak Hamle

Dünyanın en popüler sosyal medya aracı Instagram kullanıcıların çok beğeneceği bir özellik üstünde çalışıyor.

A+A-

Instagram iOS kullanıcıları için yeni bir özelliği test ediyor. 3D Touch özelliği olan iPhone'larda test edilen özellikle videolar artık ileri ve geriye doğru oynatılabilecek. Özelliğin geliştirilerek Android kullanıcılarına da sunulması bekleniyor.

Popüler sosyal medya platformu Instagram'a ilave edilen bu özellik ile izlemek istediğiniz videoların gereksiz görülen kısımları kolay bir şekilde geçilebileceksiniz.

Facebook tarafından satın alınmasının ardından pek çok yeniliği bünyesine eklemiş olan Instagram, iOS kullanıcıları için de yeni bir özelliği test etmeye başladı. Instagram, iPhone 6s ile birlikte  kullanıma giren 3D Touch teknolojisini videolarda farklı bir biçimde kullanacak.

Videolarda ileri-geri oynatma özelliği

Bir dakikalık videolar yüklenebilen platform'da kullanıcıların en yakındığı konulardan bir tanesi de videoları ileri veya geri oynatma özelliğinin olmaması idi. Yeni test edilmeye başlanan özellikle birlikte 3D Touch olan iPhone'larda videolar ileri oynatılabiliyor. Videoyu açtığınız zaman üstüne biraz sert bastırıp videoyu ileri-geri oynatabileceksiniz.

Test aşamasında olan bu özelliğin hangi modelleri kapsayacağı, Android cihazlar için geçerli olup olmayacağı ve ne zaman yayınlanacağı ile alakalı ise bir açıklama henüz yapılmadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.