Kuyudaki Cesedin Sırrı Çözüldü

Kuyudaki Cesedin Sırrı Çözüldü

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde, bir sulama kanalının hemen hemen 2 metre derinliğindeki dağıtım kuyusunda bulunmuş olan cesedin, 32 yaşındaki Bekir Yörük'e ait olduğu tespit edildi. Bekar ve işsiz olan Yörük'ün alkolü iken kuyuya düşerek, suda boğuldu

A+A-

Vatandaş Bulmuştu

Korucuk Mahallesi'nden geçen Denizli-Pamukkale Karayolu Laodikya Kavşağı yanında bulunan su kanalında dün saat 12.00 sularında bir vatandaş tarafından ceset bulunmuştu. Su kanalının ortalama 2 metre derinliğindeki dağıtım kuyusunda bulunmuş olan cesedin çıkarılması için olay yerine itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Polis, olay yerini güvenlik şeridi ile çevirirken, itfaiye birimleri de kuyudaki suyu pompa ile boşalttı. Suyun boşaltılmasından sonra ceset çıkartıldı.

Ceset 2 Günlük

Ölen şahsın üstünde çıkan cep telefonuna, incelenmesi için polis ekipleri tarafından el konuldu. Polis Olay Yeri İnceleme ekipleri de cesedin olduğu yerde ayrıntılı araştırma yaparlarken, 2 günlük olduğu düşünülen ve yapılan ilk incelemede vücudunda kesici ve ya delici alet yarasına rastlanmayan cesedin, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na gönderildiği dile getirildi.

Otopside Belli Oldu

Polis ekipleri, üstünden kimliğini belirtir bir belge çıkmayan cesedin bekar ve işsiz Bekir Yörük'e ait olduğunu yaptıkları inceleme ile tespit ettiler. Alkollü iken kuyuya düştüğü de tespit edilen Yörük'ün yapılan otopsisinde, suda boğulup hayatını kaybettiği de ortaya çıktı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.