Lokanta cinayetinin zanlısı gözaltında

Lokanta cinayetinin zanlısı gözaltında

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde dün sabah saatlerinde bir lokantada işlenen cinayet sonrasında av tüfeğiyle vurularak öldürülen Serkan Dağ'ın katil zanlısının yakalandığı iddia edildi.

A+A-

Denizli'de dün lokantada işlenen cinayetin katil zanlısının yakalandığı açıklandı. Serkan Dağ'ın öldürülmesi ile ilgili olarak T.Ş. adlı zanlının polis tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.

Dün sabah 05.00 civarlarında Merkezefendi'de İlbade Mahallesi, Örnek Caddesi üzerinde bulunan bir lokantada yaşanan olayda 29 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası olan Serkan Dağ bir lokantada ölü olarak ele geçirilmişti. Yaşanan olay üzerine polis ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Serkan Dağ'ın av tüfeği ile vurularak öldürüldüğü tespit edilmişti.

Katil Zanlısı Yakalandı İddası!

Yaşanan olayın ardından polis tarafından başlatılan soruşturma kapsamında katil zanlısının yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Delillerin toplanmasından sonra yapılan soruşturma genelinde 29 yaşındaki Serkan Dağ'ı öldüren şüphelinin T.Ş. olduğu anlaşıldı. Şüphelinin polis tarafından gözaltına alındığı ve halen sorgusunun Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.