LÖSEV, Aileleri İftarda Buluşturacak

LÖSEV, Aileleri İftarda Buluşturacak

LÖSEV aileleri her sene olduğu gibi bu sene de hayırseverlerin destekleriyle gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geliyor.

A+A-

21 Mayıs Pazartesi günü La Cigale Restaurant’ta yapılacak iftar yemeğinde İzmir ilinde yaşayan ve lösemi ile mücadele eden aileler bir araya gelecek.

 

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, lösemili çocuklarını ve ailelerini sene içinde sıkça buluşturup hastalığın tedavisinde önemli rol oynayan moral ve motivasyonu artırırken, onlara yalnız olmadıklarını da hissettirmeye çalışıyor. Bu şekilde aileler löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu bir defa daha görüyor ve birbirlerinden güç alıp bu zorlu hastalık ile mücadelelerine devam ediyorlar.

GÜÇ ALACAKLAR

Bu sene de yine hayırseverlerin ev sahipliğinde başta Ankara, İstanbul, İzmir illeri olmak üzere birçok ilde yapılan iftar yemeklerinde tedavisi yeni başlamış çocuklar, bu süreci tamamlayıp sağlıklarına tamıyla kavuşan çocuklardan güç alacaklar.

 

Ramazan ayı, paylaşma ve yardımlaşma ayıdır, olanağı olan hayırseverlerin yoksul, hasta ve ihtiyaç sahipleriyle kucaklaşma ayıdır.  Ailelerin bu mutluluğuna ortak olmak ve tüm Türkiye’yi ortak edebilmek için sizleri de aramızda görmeyi arzu ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

 

TARİH             : 21 Mayıs 2018 Pazartesi

SAAT              : 20:30

YER                : La Cigale Restaurant

İLETİŞİM       :  Burak KORKMAZ / 0(232) 520 8 520

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.