Mahalleli'den Başkana Vefa Ziyareti

Mahalleli'den Başkana Vefa Ziyareti

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan ve Yüreğil'e yapılan yatırımlardan çok memnun kalan mahalleli Osman Zolan’a teşekkür ziyareti yaptılar.

A+A-

Denizli ilinin Serinhisar ilçesi Yatağan ve Yüreğil Mahallesi'nden bir heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ziyareti yaptı. Ziyarete, Yargıtay eski Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, Yatağan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alim Aydıran, Yatağan Mahalle Muhtarı Nurettin Kuş ve Yüreğil Mahalle Muhtarı Nuri Özkan ile beraberindekiler de katılımda bulundu.

Yatağan Mahalle Muhtarı Nurettin Kuş, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan altyapı, üst yapı ve meydan düzenleme çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade ederek, alt yapısı ile üst yapısı ile örnek bir yer haline geldiğini, tüm mahallesi namına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ettiğini dile getirdi. Yargıtay eski Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil ise, Yatağan ve Yüreğil mahallelerinde yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Zolan'a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

"Yatağan ve Yüreğil’in güzelliğine güzellik kattık"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da gerçekleştirilen ziyaretten memnun olduğunu belirterek, göreve geldiklerinde 'Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de aynısı olacak' dediklerini, şükürler olsun halkın da destek ve güveni ile verdikleri tüm sözleri birer birer yerine getirdiklerini, 'Yatağan mahallesinin örnek konuma geleceğini, parmakla gösterilecek' dediğini, Yatağan ve Yüreğil’in güzelliğine güzellik kattıklarını, Denizli'nin tüm mahallelerine güzellikler katmayı sürdüreceklerini ifade etti ve ziyareti için teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.