MAKSİAD Mehmetçiklerimiz İçin Kurban Kesiyor

MAKSİAD Mehmetçiklerimiz İçin Kurban Kesiyor

MAKSİAD Mehmetçiklerimiz İçin Kurban Kesiyor

A+A-

Denizli Makina İmalatçılar Derneği (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı, yaptığı açıklamada;

Bu vatan uğruna şehit düşen bütün mehmetçiklerimiz, güvenlik görevlilerimiz  ve özellikle 20. gününde Afrin'de kahramanca çarpışan askerlerimiz için ve Afrin'de şehit düşen mehmetçiklerimiz için Organiz Sanayide kurban keserek lokma döktürerek askerimize vefamızı yerine getirmek istiyoruz.

Bütün Denizli halkını, sivil toplum kuruluşlarını bekliyoruz dedi.


Türk Silahlı Kuvvetlerimizin (TSK) Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerimiz ile tüm şehit ve gazilerimiz için 9 Şubat Cuma günü, Cuma namazına müteakip Organize Sanayi Camii'nde Mevlidi Şerif okunarak, kurban kesimi, ve lokma hayrı gerçekleştirilecektir.

MAKSİAD olarak bu vatan ve millet mücadelesinde devletimizin ve kahraman mehmetçiğimizin yanındayız. Tüm Denizli halkını askerlerimiz için, birlik ve beraberlik içinde dua etmeye davet ediyoruz. Mevlit, kurban kesimi ve hayrımıza ; Sayın Denizli Valimiz, Sayın Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın İlçe Kaymakamlarımız, Sayın İlçe Belediye Başkanlarımız ile kıymetli Denizli Sanayi Odası Başkanımız ve Denizli Ticaret Odası Başkanımız, DENİB Başkanımız, Ticaret Borsası Başkanımız ve tüm siyasi parti il temsilcileri davet edilmiştir.

Allah Kahraman Askerlerimizi muzaffer, aziz şehitlerimize de rahmet Eylesin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.