MAKSİAD’tan Dolar Bozdurma Kampanyasına Destek

MAKSİAD’tan Dolar Bozdurma Kampanyasına Destek

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı üyeler ile beraber Ziraat Katılım’ın Denizli Şubesine gidip döviz bozdurdu.

A+A-

Döviz bozdurma kampanyasına bir katkıda MAKSİAD’tan geldi. MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ve üyeler Ziraat Katılım Denizli Şubesine giderek dövizlerini bozdurdular. Başkan Mehmet Sarı, MAKSİAD olarak bugün üyeler ile beraber, ülkenin ve milletin yanında olduklarını göstermek amacı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da çağrısı ile döviz bozdurmaya geldiklerini dile getirdi.

Döviz kurunda meydana gelen yükselen hareketliliğini kendileri gibi sanayicileri çok etkilediğini ve Türk lirasındaki değer kaybının önlenmesi için birlik ve beraberlik ile hareket edilmesi gerektiğini dile getiren Başkan Sarı, ülkeye karşı yapılmış olan ekonomik savaşın üstesinden de el birliğiyle geleceklerini, dışarıdan gelen hiçbir tehdide boyun eğilmeyeceğini, Makina sanayici işadamları olarak bundan böyle katma değeri yüksek ürünlerin ihracatını yaparak amaçlarını 2 katına çıkarıp ülke ekonomisine daha fazla katkıda bulunacaklarını dile getirdi.

Tüm Kesimlere Açık Çağrı

Başkan Mehmet Sarı konuşmasının devamında, buradan tüm hemşehrilere, sanayici-işadamlarına, esnafa şehirdeki ve ülkedeki tüm kesimlere MAKSİAD olarak şu şekilde seslendiklerini ifade etti:

 “Zaman Türk Lirasına sahip çıkma zamanı

Zaman ülkeye sahip çıkma zamanı

Çünkü bu bir memleket meselesidir”. Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.