Mantar toplarken uçurumdan yuvarlandı

Mantar toplarken uçurumdan yuvarlandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde dağlık alana yeğeni ile birlikte mantar toplamaya giden 49 yaşındaki Hasan Ülker'in dengesini kaybettikten sonra uçurumdan aşağı yuvarlandığı ifade edildi.

A+A-

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde dağlık alan içerisinde mantar toplamaya giden 49 yaşındaki Hasan Ülker'in kayalıklardan aşağı düştüğü belirtildi. Dengesini kaybettikten sonra aşağı düştüğü iddia edilen kişinin yeğeninin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekipleri gönderildi.

Dün saat 12.00 sıralarında Gerzele Mahallesi'ndeki dağlık alanda yaşanan olayda mantar toplamak için Domuz Deresi Mevkii'ne giden Hasan Ülker ile yeğeni Serkan Aşar mantar arama işine girişti. Dik yamaçların olduğu bölgede Hasan Ülker2in bir anda dengesini kaybederek Domuz Deresi'ne yuvarlandığı belirtildi.

Halen Aranıyor

Yeğen Serkan Aşar tüm aramalarına rağmen dayısını bulamayınca durumu yetkililere bildirdi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye ve jandarma ekipleri hemen bölgeye yönlendirildi. Hasan Ülker'in kayalıklardan düştükten sonra yaralandığı da belirtiliyor.

Ekiplerin belli bölgelerde araçların geçemediği yerlerde iş makineleri ile yolları genişlettiği ifade ediliyor. Hasan Ülker'i arama çalışmaları halen devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.