Merkezefendi’de Hizmetler Devam Ediyor

Merkezefendi’de Hizmetler Devam Ediyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçenin değişik yerlerine bölgelerine pazaryeri kazandırılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda bir pazaryeri ve sosyal tesis de Yeşilyayla Mahallesi’ne yapıldı .

A+A-

Merkezefendi Belediyesi , ilçeye hem açık hem de kapalı pazaryerleri kazandırma hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi’nce Yeşilyayla Mahallesi’ne de bir kapalı pazaryeriyle bir sosyal tesis yapıldı . 667 metrekarelik alan içinde 436 metrekarelik olarak inşa edilmiş olan yapının 317 metrekare zemin katı sosyal tesis , 350 metrekarelik olarak tasarlanmış olan 1. katı ise pazaryeri şeklinde kullanılacak . Tamamıyla öz kaynakla yapılmış olan pazaryeri ve sosyal tesisin toplamda maliyetinin ise 500 bin TL olduğu ifade edildi .

“ YEŞİLYAYLA MAHALLEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yapılmış olan pazaryeri ve sosyal tesisin tüm Merkezefendili vatandaşlara hayırlı olmasını dileklerini iletti. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, İlçedeki ihtiyaçlardan ötürü her mahalleye açık ve kapalı pazaryerlerinin kazandırılmaya devam edildiğini dile getirdi . Bu pazaryerlerinden bir tanesinin de Yeşilyayla Mahallesine kazandırıldığını ifade eden, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 2 katlı olarak tasarlanmış olan pazaryerinin zemin katının mahalle halkı için sosyal ihtiyaçlarına hitap edeceğini, üst katının ise pazaryeri olarak kullanılacağını , Bu pazaryerinin ve sosyal tesisin Yeşilyayla Mahalle halkına hayırlı uğurlu olmasını dilediğini sözlerine ekledi .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.