Merkezefendi’de Okul Önce Denetim

Merkezefendi’de Okul Önce Denetim

Merkezefendi Belediyesi’ne bağlı olan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim öğretim senesinde de öğrencilerin en çok vakit geçirecekleri yerlerden bir tanesi olan okul kantinlerinde denetimlerine devam etti.

A+A-

 Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe çapında kontrollerine ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede zabıta ekipleri, Pazartesi günü yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile ilçedeki okul kantinlerini ve kafeteryalarına kontrollerde bulundu. Kantinlerin yanında yine okul çevresi ve güzergâhlardaki tüm işyerlerinin denetimleri de yapıldı. Gerçekleştirilen denetimde iş yeri çalışanlarının ve mekanın hijyen kurallarına aykırı olup olmadıkları, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, vergi levhası ve satışa sunulmuş olan ürünlerin standartlara uygunlukları kontrol edildi. Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılmış olan kontrollerin tüm hızla devam edeceği ifade edildi.

Kontroller Devam Edecek

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yapılmış olan denetimler ile alakalı, Merkezefendi İlçesi’nin sağlığın ve temizliğin ilçesi olduğunu, çocukların ve gençlerin sağlığının kendileri için her daim önemli olduğunu, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı olan ekiplerin, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla Merkezefendi sınırlarındaki okul kantinlerindeki ve kafeteryalarındaki denetimlerinin sıklaştırıldığını, çocuklarn gıda ürünlerini tükettiği işletmeleri, Merkezefendi Zabıtasının denetimi altında olduğunu, öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin içinin rahat olmasını ve tüm çocukları kensi evlatları gibi gördüklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.