Merkezefendi İşi Çok Sıkı Tutuyor!

Merkezefendi İşi Çok Sıkı Tutuyor!

İnsan sağlığını her koşulda ön planda tutan Merkezefendi Belediyesi, zabıta müdürlüğü ekipleriyle ilçe genelindeki okullarda kantin denetimlerine devam ediyor.

A+A-

Okulların açılmasıyla birlikte kantin denetimlerini sıklaştıran Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özellikle çocukların okulda sıkça kullandıkları kantinlerde sağlıklı bir şekilde beslenmesi için hijyen kurallarına büyük önem veriliyor. Zabıta müdürlüğü ekipleri okullarda kantinleri denetledi. Denetimlerde gıda maddelerinin son tüketim tarihleri, hijyen ve çalışma ruhsatları mercek altına alındı. Yapılan denetimlerde ciddi bir sorun ile karşılaşılmadı.  Kantinlerin mevzuata uygun bir şekilde çalıştırılması noktasında bazı uyarılarda bulundu.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yapılan denetimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın teneffüslerde vakit geçirdikleri, yemek yedikleri yerlerin temiz ve sağlıklı olması gerekiyor. Bu denetimlere çok önem veriyoruz. Ailelerimizin içi rahat olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.