Merkezefendili Kadınlara Pilates Kursu

Merkezefendili Kadınlara Pilates Kursu

Merkezefendi Belediyesi’nce Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde verilmekte olan ücretsiz pilates kursları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmekte. Merkezefendili kadınlar günlük 13.00 - 14.00 saatleri arasında burada pilates yapıyorlar.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılmış olan Selçukbey Spor Eğitim Merkezi, Merkezefendilil vatandaşlarca yoğun ilgi görmekte. Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde tüm yaşlardan Merkezefendili’ye verilen ücretsiz kurslara binlerce sporsever katılımda bulunuyor. Bu kapsamda spor eğitim merkezinde şimdi de ücretsiz bir şekilde pilates kursuna başlandı.

Hem Spor Hem Kilo Verme

Merkezefendili kadınlar her gün saat 13.00 ve 14.00 saatleri arasında Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde pilates yapıp, hem bir sportif faaliyette bulunuyorlar hem de stres atıyorlar. Merkezefendili kadınlar, kilo vermeye de yardımcı olan, vücudun duruş bozukluklarını düzenleyen, direnci, konsantrasyon yeteneğini yükselten, uykuyu düzenleyip gündelik yaşamın kalitesini artıran, kişiyi psikolojik olarak rahatlatan pilates ile alakalı kurslara katılmaktan duymuş oldukları memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

Stranç Kursu Çok Beğenildi

Merkezefendi Belediyesi’nden geçtiğimiz günlerde bir örnek hamle daha gelmişti. Denizli ilindeki satrancın ustalarını, Merkezefendi’den yetiştirmek amacı ile Merkezefendi Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çerçevesinde satranç kursu organize edilmeye başlanmıştı. 6-15 yaş grubundan ortalama 150 öğrenci hafta boyunca Gerzele Mahallesi’ndeki Otantik Pazaryeri’nin bir kısmındaki satranç eğitim merkezinde ücretsiz bir biçimde satranç dersi almaya başlamışlardı. Kurs ile alakalı alınan dönütlerde velilerin bu etkinliklerden çok memnun kaldıkları ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.