Merkezefendinin Vizyon Projesi Ödül Aldı

Merkezefendinin Vizyon Projesi Ödül Aldı

İstanbul’da yapılan organizasyonda Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi eli boş dönmedi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi, İstanbul’da organize edilen ‘Sign Of The City Awards’ organizasyonunda ‘En İyi Hizmet Yapıları’ dalında ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ dalında ‘Jüri Özel Ödülü’nü aldı. Ödülü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum verdi.


 ‘Sign Of The City Awards 2018’ organizasyonu İstanbul Hilton Bomonti’de yapıldı. Ödül törenine Geçen sene Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’yla ödüle layık görülen Merkezefendi Belediyesi bu yılı da boş geçmedi ve Merkez Kütüphane ile ödülün sahibi oldu. Merkezefendi Belediyesi’nin en önemli vizyon projelerinden bir tanesi olan Merkez Kütüphane, bu sene 5.si yapılan ‘Sign Of The City Awards ’da ‘En İyi Hizmet Yapıları’ dalında ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ dalında ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

2019’da Açılacak

Ödül ile alakalı açıklama yapan Başkan Muhammet Subaşıoğlu, büyük bir mutluluk ve gurur yaşadıklarını, Merkezefendi Belediyesi olarak geçen sene yapımına başladıkları ve şu an aralarında mimarlarının da olduğu Merkez Kütüphane ile alakalı ‘Sign Of The City Awards’ yarışmasında ‘Türkiye’de Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ dalında ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldüklerini, 2019 senesinin Ocak ayında Merkez Kütüphanesinin açılışını yapacaklarını, tüm hemşerilere kütüphanenin ve ödülün hayırlı olmasını dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.