Merkezspor El Değiştirdi!

Merkezspor El Değiştirdi!

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Demirten Merkezspor’un yönetimi ve ismini değiştirdi. 2016-2017 sezonunda Denizli Merkezspor olarak hizmet edecek olan lacivert kırmızılılar, teknik sorumlu olarak Levent Sarıoğlu ile anlaşma sağladı.

A+A-

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör lige renk katan ilimizin en köklü amatör takımı Merkezspor, bu sezon çok farklı bir yapılanma içine girdi. Demirtren Şirketler gurubunun bölgesel amatör lig temsilcisi Yeşilköyspor ile anlaşmasının üstünden boşa çıkan takıma eski futbolcular sahip çıktı.  Takımın adı Denizli Merkezspor olarak değiştirildi. Yeni yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor. Ahmet Yıldırım, İsmail Tolcu, İbrahim Güler, Omay Kaan Aktürk, Osman Ataç, Tolga Yılmaz, Ömer Deda, Veli akın ve Ali Bozkır yeni yönetim kurulunda bulunuyor.

SARIOĞLU,‘’MURAT DEMİRTEN’E TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Göreve hızlı başlayan yönetim kurulu teknik direktör olarak takımın başına Levent Sarıoğlu’nu getirdi. Geçtiğimiz sezon Yeşil Çivril Belediyespor’da görev yapan Sarıoğlu böyle bir göreve getirdiği için mutlu olduğunu dile getirdi. Sarıoğlu sözlerine şöyle devam etti. ‘’Öncelikle bize her türlü kolaylığı sağlayan Murat Demirten’e çok teşekkür ediyorum. Böyle bir oluşumun içinde olmak, benim için büyük bir gururdur. Denizli Futboluna böyle bir takımda hizmet etmek ve gelecek için uzun vadeli planlar yapmak genç futbolcuları kazanmamız adına büyük adımlar olacaktır’’ dedi.

TOLCU,‘’UZUN VADEDE PLANLARIMIZ VAR’’

Yeni yönetim kurulunun tecrübeli basın sözcüsü İsmail Tolcu,‘’Lige renk katan bir takım olacağız’’ dedi. Tolcu,‘’Yıllarca Denizli futboluna hizmet futbolcu arkadaşlarımız var. Onlar takımımızda gençlere örnek olacaklar. Tesis sorunumuz için Belediye’den söz aldık. Hedefimiz kısa vadede transferler yaparak şampiyonluklar kazanmak değil, biz Denizli’nin futbolcu fabrikası olacağız’’ dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.