Meteoroloji'den Sıcaklık Raporu

Meteoroloji'den Sıcaklık Raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre serinlikten sonra sıcaklar etkili olacak. İşte Denizli’de hava durumu.

A+A-

Meteoroloji’nin yapmış olduğu son dakika açıklamasına göre Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusuyla Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bayburt ve Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği ifade edildi.

Sıcaklar Artacak

Denizli'de bugün ortalama 25 derece seviyesinde seyreden sıcaklıkların hafta sonuna kadar iyice artması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine bakılacak olursa 3 Ekim Çarşamba günü en düşük sıcaklığın 17 en yüksek sıcaklığın ise 27 derece olması bekleniyor. Perşembe ise sıcaklık kendini iyice hissettirecek. En düşük 17 derece olması beklenen sıcaklığın en 29 dereceye çıkacağı ifade ediliyor. Cuma günü ise sıcaklık 30 dereceye kadar çıkacak.

İşte Önümüzdeki 3 günün sıcaklık verileri:

03 Ekim 2018 Çarşamba

Yarın sıcaklıklar en düşük 17; en yüksek 27 derece olacak. Hava bulutlu ve güneşli olacak.

04 Ekim 2018 Perşembe

Kısım kısım güneşli olması beklenen Perşembe gününde sıcaklıkların en düşük 17; en yüksek 29 derece olacağı düşünülüyor.

05 Ekim 2018 Cuma

5 Ekim Cuma günü sıcaklık en düşük 17; en yüksek 30 derece olması bekleniyor. Hava ise kısmen güneşli olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.