Millet Cevabını Verdi

Millet Cevabını Verdi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsünün 2. yılı ile alakalı bir açıklamada bulundu.

A+A-

Türkiye’yi bölmeye uğraşan hainlerin darbe teşebbüsünün milletçe bertaraf edildiği 15 Temmuz’un Pazar günü 2. Yılına giriliyor. Bu gün ile alakalı olarak Pamukkale Belediyesi’nce yapılan resim sergisi açıldı. 15 Temmuz 2016’daki kalkışmada canlarını hiçe sayıp tankların önüne atlayan  vatandaşların fotoğraflarıyla Denizli’deki demokrasi nöbetlerindeki anların görüldüğü fotoğraflar ve bu güne özel olarak hazırlanan15 Temmuz karavanında da konu ile alakalı videolar görücüye çıktı.

 

“EN GÜZEL CEVABI MİLLET VERDİ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bundan 2 sene evvel hainlerin Türkiye Cumhuriyeti’ni işgal ederek ele geçirmek için kalkışmada bulunduğunu,  ama yüce Türk milleti ülkesine ve demokrasisine canını siper ederek sahip çıkıp darbecilere geçit vermediğini,  o karanlık gece için hesap yapanlara en güzel yanıtın tankların önüne yatan, kahraman bir şekilde ülkesini savunan Türk milleti olduğunu belirtti.

 

“15 TEMMUZ’U UNUTTURMAYACAĞIZ”

 

Başkan Gürlesin,  devletin hainlere ve işbirlikçilerine gereken cezayı verdiğini ve  vereceğini,  kendilerinin 15 Temmuz’u unutturmayarak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde o kahramanca karşı koyuşu gelecek nesillere aktarılması gerektiğini,  bu konu ile alakalı Pamukkale Belediyesi olarak 15 Temmuz’da darbe teşebbüsünde olanlara karşı duran isimlerden olan şehit Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in ismini yaşatmak amacı ile şehir merkezinde önemli bir caddeye  ismini verdiklerini,  15 Temmuz ile alakalı farklı etkinlikler ile bu ülke için can veren, gazi olan vatandaşların neler yaşadıklarını unutmayarak, unutturmayacaklarını, bu ülkede tutulmuş olan demokrasi nöbetlerinde Türk milletinin dünyaya Türkiye’nin tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet olduğunu  gösterdiğini,  bu vesile ile15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlara Allah’tan rahmet, canını ortaya koyup gazi olan vatandaşlara da acil şifalar dilediğini belirtti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.