Milletvekili Nilgün Ök “Kriz Yok” Demişti Ama…

Milletvekili Nilgün Ök “Kriz Yok” Demişti Ama…

Meclis açılışında konuşan ve “kriz yok” diye Nilgün Ök’ün aslında en yakınında krizin olduğu ortaya çıktı.

A+A-

Ak Parti'nin yeni milletvekillerinden Nilgün Ök, TBMM'nin açılışı ile alakalı yapmış olduğu yazılı açıklamada kriz fırsatçılarının amaçlarına ulaşamadıklarını iddia etmişti ama vekilin tekstilci abisi İsmail Aslan’ın, 15 gün evvel resmen iflas ettiği ortaya çıktı.

Abisi İflas Etti

Türkiye’de bilhassa son günlerde meydana gelen ekonomik dalgalanmalar sebebi ile zor günler yaşanıyor. Bu sırada önemli isimler piyasaları yatıştırmak için açıklamalarda bulunuyorlar. Bu isimlerden biri de Ak Parti Denizli milletvekili Nilgün Ök. Denizlihaber.com’dan alınan bilgilere göre dün Meclis’in açılışı nedeni ile yazılı açıklamada bulunan Nilgün Ök ekonomik durum ile alakalı fırsatçıların söylentiler ile Türk ekonomisine darbe yapma girişiminde bulunduklarını ima etti ve söylentilerin tersine memleketinden örnek gösterip Denizli ihracatının Eylül ayında rekor kırdığını ifade etti. Ama mahkeme kararına göre; abisi İsmail Aslan resmen İflas etti. Borçlarını Ödeyemeyecek duruma düşen Aslan, 20 Eylül'de almış olduğu mahkeme kararı ile Konkordato ilan etti.

Mahkeme Aslan'ın tekstil firması için 3 ay süre ile konkordato uygulanmasına karar verdi. Denizli'de kaç firmanın konkordato ilan ettiğiyle ilgili net bir bilgi yok.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.