Milli Sporcu Çetin Oğuz'dan Derece

Milli Sporcu Çetin Oğuz'dan Derece

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreşi Federasyonu’nun organize ettiği Türkiye Şampiyonası’nda Denizli ilini temsil eden Milli Sporcu Çetin Oğuz 3. oldu.

A+A-

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreşi Federasyonu’nun düzenlediği turnuva kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Türkiye Şampiyonası’nda Denizli ilini temsil eden 2017 senesinde Türkiye şampiyonluğunda 2. Kazanan Milli Sporcu Çetin Oğuz bu sefer 3. Oldu.

Üçüncü Oldu

08 Eylül - 09 Eylül tarihlerinde İstanbul ilinde organize edilen bilek güreşi müsabakalarına Türkiye’nin her yerinden sporcu katılımda bulundu. Kadın ve erkeklerde sporcular, sağ ve sol kolda, 18 yaş altı, 21 yaş altı, büyükler ve masterler dallarında kendi sıkletlerinde mücadele ettiler. Bilek güreşçileri arasında Denizli ilini temsil etmiş olan Sorisa Kulübü sporcusu Çetin Oğuz üçüncü oldu.

Konu ile alakalı açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Oğuz, sporcularının göstermiş olduğu bu başarının diğer gençler içinde örnek teşkil etmekte olduğunu, Çetin Güven’in,  Denizli’yi ve Çivril’imizi en başarılı biçimde temsil ettiğini,  kendilerinin de belediye olarak her zaman sporcuların yanında olduklarını ifade etti.

Milli Sporcu Çetin Oğuz’da yaptığı açıklamasında verdiği desteklerden ötürü Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e teşekkür ettiğini bundan sonra daha büyük başarılar almak için çok çalışacağını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.