Motorla Şarampole Uçmuştu

Motorla Şarampole Uçmuştu

Denizli iline bağlı olan Kale İlçesinde 10 gün evvel kaza geçirmiş olan Alaattin Sarıkavak’ın, yaşamını yitirdiği ifade edildi.

A+A-

Kale İlçesine bağlı olan Gölbaşı Mahallesi'nde, 10 gün evvel kullandığı motosikletin direksiyon hâkimiyetini kaybetmiş olan 45 yaşındaki Sarıkavak, şarampole uçup ağır yaralanmıştı. Beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Sarıkavak’ın, Denizli Devlet Hastanesi'nde süren yaşam mücadelesinden sabahın erken saatlerinde üzücü haber alındı.

Yaşamını yitiren Alaattin Sarıkavak'ın cenazesi, bugün ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığında defnedilecek.

NE OLMUŞTU?

Bundan 10 gün evvel Denizli’ye bağlı Kale ilçesinin Gölbaşı Mahallesinde kullanmış olduğu motorun direksiyon kontrolünü kaybeden 45 yaşındaki Alaattin Sarıkavak, şarampole uçmuştur. Beyin kanaması geçiren Sarıkavak çevreden geçenler tarafından fark edilmiş ve acil bir şekilde sağlık ekiplerine haber edilmişti. İhbarı alan sağlık ekipleri kaza yerinden yapılan ilk müdahaleden sonra Sarıkavak’ı Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. 10 gün sonra gelen üzücü haber herkesi üzdü. Alaattin Sarıkkavak’ın yaşama mücadelesini kaybettiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.