Mücadelesi 19 Ay Sürdü

Mücadelesi 19 Ay Sürdü

Denizli ilinde doğuştan kalp yetmezliği olan minik Eylül, İzmir ilinde tedavi görmüş olduğu hastanede yaşamını yitirdi.

A+A-

Denizli ilinde doğuştan kalp yetmezliği olan ve bu hastalıkla mücadele eden ve 19 aylık olduğunda durumu çok kötü olduğu için Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi yoğun bakım ünitesine götürülen minik Eylül Eyiden, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.


 

Kalbi Büyüyordu

Arzu ve Özgür Eyiden çiftinin ilk bebekleri olan Eylül, daha 35 günlükken nefes alamadığından ötürü acilen hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınmıştı. Kalbi devamlı büyüyüp genişleyen, genetik ve kronik bir kalp hastalığı olan Dilate Kardiyomiyopati" teşhisi konulan minik Eylül, Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ne yaşam için mücadele vermeye başladı.

 

Minik Eylül'ün hayata tutunabilmesi tek şansınınsa kalp nakli olduğu ifade edildi. Aile ise sonunda çaresiz bir şekilde evlerine dönüp minik kızlarının tedavisine ilaçla devam etmek zorunda kaldılar. Sağlık kontrolleri

süren minik Eylül, 19 aylık olduğunda hastalığı çok ağırlaştı.

 

Defnedildi

Tekrardan Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ne kaldırılan Minik Eylül, yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Minik Eylül, dün sabah sularında tedavi görmüş olduğu hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nden Denizli iline götürülen Eylül Eyiden, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Servergazi Mezarlığında defnedildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.