Muhteşem Doğa Olayı

Muhteşem Doğa Olayı

Yaklaşık olarak 68 yıldan beri meydana gelmeyen bu muhteşem doğa olayı aslında hayatın akışına beklenmeyen bir etki de bırakıyor. Bir sonraki Süper Ay 2034 yılında gerçekleşecek.

A+A-

Yaklaşık olarak 68 yıldan beri meydana gelmeyen bu muhteşem doğa olayı aslında hayatın akışına beklenmeyen bir etki de bırakıyor. Bir sonraki Süper Ay 2034 yılında gerçekleşecek. Ancak 2034 tarihinde şu an olduğu kadar dünyaya yaklaşacak olan Ay’ın bu yakınlığının hayata etkilerine hazır olmak gerekiyor.

Süper Ay olarak adlandırılan dolunay boğa burcunda gerçekleşecek. Yaklaşık olarak bir hafta boyunca etkisi sürecek olan dolunay ile birlikte motivasyon sorunları çözüm bulurken uyum ve anlaşma gibi olumlu değerler daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Daha güçlü duygusal enerjilerin gezinmesini sağlayacak olan Süper Ay aynı zamanda kişilerin maneviyata eğilmesini sağlayacak.

Güven Problemlerine Dikkat Kişilerin kurdukları tüm sosyal ilişkilerde daha çok güvene ihtiyaç duymalarını sağlayacak olan Süper Ay etkisi insanların daha sakin veya yalnız ortamları tercih etmesinde etkili olacak.

Söz konusu manevi etkilerin artışından dolayı huzursuz hisseden kişiler bu manevi etkileri motivasyon kaynağı haline getirebilirlerse Süper Ay ile birlikte yaratıcı ve verimli bir dönem geçirebilirler. Süper Ay ile meydana gelecek fiziksel etkiler de kişiler etkileyebilir. Okyanus ve denizlerin kabarması, fırtınaların meydana gelmesi bu süreçte oldukça mümkün.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.