Nazım İmar Planı Toplantısının 2.si Yapıldı

Nazım İmar Planı Toplantısının 2.si Yapıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesince Denizli ilinin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirmesi ile alakalı toplantı yapıldı.

A+A-

Toplantının 2.si Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapıldı. Etkinliğe başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yetkili kurumlar, sivil toplum üyeleri ve ilçe belediye başkanları katılımda bulundu. Toplantının açılışında konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu toplantının niteliğinin çok önemli olduğunu, şehir için uzun zamandır yapılmış olan en önemli toplantılardan bir tanesi olduğunu, Denizli’nin büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte 30 Mart 2014’ten sonra şehrin bütün ve büyükşehir şeklinde iş ve işlemlerin yürütülmesi ile beraber planlamanında bütün hale gelmesinin tüm şehri kapsayan 1/25000’lik nazım imar planının yapılmasını gündeme aldıklarını belirtti.

 

Başkan Osman Zolan: “Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum”

 

Planlama olmaksızın yapılacak olan işlerin zaman içinde sıkıntılar çıkarabileceğini veya telafisi olmayan bir noktaya gelinebileceğini söyleyen Başkan Osman Zolan, olaya bütüncül bakarak, ili tüm biçimde planlayıp ve ilçeleri tek tek ele alıp bütünün içindeki güzelliklerin ayrı ayrı değerlendirilmesi gerektiğini, tüm etkenler ile beraber vatandaş ve kurumlarla hem yüzyüze görüşme hem de resmi anlamda bilgi ve belge almakla başlanmış olan bir yürüyüşün söz konusu olduğunu ve 2 seneye yakın süredir binlerce evrak, binlerce görüş ve emeğin olduğunu, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.