Necip Filiz'den Açıklama

Necip Filiz'den Açıklama

Necip Filiz'den Açıklama

A+A-

Terör örgütlerini taşeron olarak kullanan güçlerin şimdi artık kendilerinin bizzat operasyon yapma şekline gittiklerini belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Bu nedenle omuz omuza durmanın, birlik ve beraberliğin sadece AK Parti iktidarı açısından değil, Türkiye'nin bekası açısından önemli olduğunu söyledi.

Türkiye'nin kalkınmasının, büyümesinin öncüsü, ülkenin hızla ilerlemesini isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye düşmanlarının hedefi haline getirildiğini söyleyen Başkan Filiz; “ Düşman tek değil dışarıda bir çok düşman var. İçimizde de maalesef aynı hedef doğrultusunda bu Türkiye düşmanlarının taşeronluğuna ve sözcülüğüne soyunmuş Ana muhalefet Partisi Genel Başkanı var” dedi.

Türkiye'nin büyük badireler atlattığını, bütün bunlara rağmen ekonominin dimdik ayakta olduğunu vurgulayan Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada devamla şu ifadeler yer verdi:

“ Türkiye bugün dünyanın 17'nci, Avrupa'nın ise 6'ncı büyük ekonomisi olmayı sürdürüyor. Dünyada son 9 yılda yapılan 10 tane büyük proje var. Bu 10 projenin 6 tanesini Türkiye yaptı, AK Partimizin iktidarı yaptı. Türkiye'nin yollarını, üniversitelerini, hastanelerini, okullarını, fabrikalarını yeniden inşa etti. Türkiye'yi üç kat büyüttü. Bu alanda büyüme rekorları kırdı. Kişi başına düşen milli gelir son 15 yılda 3 kat arttı. 2002'de ülkemizde yapılan yatırımlar sadece 70 milyardı. 2016 senesinde yapılan yatırımların tutarı, 765 milyara ulaştı. 10 kat artıştan bahsediyoruz. Bugün memleketimizde 55 binden fazla küresel yatırımcı var. 2003-2016 yıllarında Türkiye ortalama yüzde 6 büyüme gerçekleştirdi. Bu yılın ilk yarısında büyüme, yüzde 5,1 ile Avrupa'da bütün ülkeleri geride bıraktı. Türkiyemiz; Dünyada Çin'den ve Hindistan'dan sonra en hızlı büyüyen ülke oldu. 2002'de, fert başına milli gelir 3 bin dolar iken, bugün 10 bin doların üzerinde. 36 milyar dolar ihracat varken, bugün 150 milyar doların üzerine çıktı. İşte bu sebeplerden dolayı bizimle uğraşıyorlar. Ülkemizi çevremizdeki ülkeler gibi savaşın, kargaşanın, istikrarsızlığın içine sürüklemek için var güçleriyle saldırıyorlar. Bizi tökezletmek, tarih sahnesinden silmek için her oyunu oynuyorlar. Köklü bir medeniyete, devlet geleneğine sahip bir milletiz. Bu sebeple ayağa kalkmamızdan korkuyorlar. Kendilerine muhtaçlığımız azaldıkça çıldırıyorlar. Artık eskisi gibi hükmedemedikçe kahroluyorlar. İçeride sahte belgeler sallayarak, dışarıda da davalarla ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı karalamaya çalışıyorlar, itibarına saldırıyorlar. Artık

bu dava hukuki olmaktan çıkmış, tamamen siyasi bir şekle dönüşmüştür. Amaç Türkiye'yi sıkıştırmaktır, Türk ekonomisini sıkıştırmaktır, Türkiye'yi zora sokmaktır”

SADECE ANA MUHALEFETE ÇÖZÜM BULAMADIK

Ana muhalefet partisini ve Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu yaptıkları basiretsiz ve aymaz siyaset için sert sözlerle eleştiren Başkan Filiz; “AK Partimiz iktidara geldiği günden bu güne her şeyi düzeltti, geliştirdi, değiştirdi ama ne yazık ki bir şu ana muhalefete çare bulamadı. Türkiye'nin tek talihsizliği, ana muhalefet yapabilecek düzeyde bir ana muhalefet liderinin olmamasıdır” dedi.

Hakaret etmeyi, iftira atmayı ve terbiyesizliği siyaset yapmak sanıyorlar diyen Başkan Filiz “AK Parti Siyaset Akademisi eğitimleri’nin sadece teşkilat mensubu kişilere değil, herkese açık olduğunun altını çizerek “Onlara tavsiyem uzun süreden beri düzenli olarak başarı ile gerçekleştirdiğimiz “Siyaset Akademisi” eğitimlerine katılmalarıdır” dedi.

TAŞERONA BEKLENEN MÜJDE !

Onlar laf üretsinler, Biz iş üretmeye devam ediyoruz” şeklinde konuşan Başkan Filiz;

“ Kamuoyumuzda uzun zamandır tartışılan meseleyi AK Partimiz her zaman ki gibi kökten çözmüştür. Kamudaki 450 bin ile belediyeler ve il özel idarelerindeki 400 bin işçimiz çalıştıkları yerlerdeki belediye iktisadi teşekküllerinde istihdam edilecekler. Taşeron kadrosunda çalışanlar için beklenen müjdeyi Cumhurbaşkanımız Erdoğan verdi. Bu süreçte emeği olan başta Sn. Başbakanımıza ve Bakanlarımıza teşekkür eder, taşeron işçilerimize, ailelerine ve aziz milletimize hayırlı olmasını dilerim” diyerek sözlerine son verdi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.