Necmettin Erbakan'ı Anma Programına Davetlisiniz

Necmettin Erbakan'ı Anma Programına Davetlisiniz

Necmettin Erbakan'ı Anma Programına Davetlisiniz

A+A-

Saadet Partisi Denizli İl Başkanlığı Erbakan’ı anma ve anlama Haftası münasebetiyle Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anacak.

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Milli Görüş Lideri Prof Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. sene-i devriyesi ve Erbakan Haftası ile ilgili yapılacak programlara dair bilgilendirme ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Yaptığı açıklamada ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizen Eryılmaz, "Bilindiği üzere, ülkemiz çok önemli bir süreçten geçmekte ve birçok vahim hadiseler yaşanmaktadır. İşte tam da bu noktada ‘’siyasetin hocası Erbakan olsa ne yapardı?’’ sorusuna cevap bulmak için Saadet partisi olarak tüm yurt içi ve yurt dışı temsilciliklerimizde Erbakan’ı anma ve anlama programları düzenleyeceğiz.

Yapılacak programlar çerçevesinde, Erbakan Hocamızın hadiselere koyduğu teşhisleri ve çözüm önerilerini, icraatlarında gözettiği prensipleri bir defa daha hatırlama ve hatırlatma gayretinde olacağız. Gerek ülkemiz içerisinde yaşanan hadiseler, gerekse İslam Coğrafyasında ve dünyada cereyan eden hadiseler göz önünde bulundurulduğunda Milli Görüş'ün ve Erbakan Hocamızın ortaya koyduğu çözüm önerilerinin zarureti daha fazla hissedilmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

 

4 Mart Pazar akşamı Pamukkale Halk Eğitim Merkezinde yapılacak olan ve yıllarca Erbakan Hoca’nın Özel Kalemliğini yapmış İbrahim Titiz’in de katılacağı programın başlama saati 20:00 olarak belirlendi. Kuranı Kerim tilaveti, şiir dinletileri ve sinevizyon gösterilerinin olacağı, ‘Ahlak, Adalet, Barış’ teması ile Merhum liderimiz Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın anılacağı bu programa tüm Denizli halkını davet ediyoruz. dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.