Nihayet Beklenen Oldu

Nihayet Beklenen Oldu

Uzun zamandan beri yağışların olmamasından dolayı, Tavas ve mahallerinde eş zamanlı olarak 3 gün boyunca yağmur duaları gerçekleştirildi.

A+A-

Merkez ve mahallerinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yağmur dualarında, İlçe Müftüsü ve imam-hatiplerin okuduğu Kuran-ı Kerim ve vaazların ardından eller semaya açılarak dualar edildi. Cenab-ı Haktan hayırlı rahmet ve bereket dilendi.

Tavas Belediyesi’nin de destek verdiği yağmur dualarında vatandaşlar el birliği ve gönül birliğiyle yardımlaşmanın ve dayanışmanın bereketini görerek yaşadılar.

Rabbim Suya Hasret Olan Toprağı, Rahmetiyle Doldursun Kuraklık sebebiyle organize bir şekilde düzenlenen yağmur dualarına katılan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Uzun zamandan beri ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de kuraklık yaşanmaktadır. Bizler ilçenin idarecileri olarak ön ayak olup yağmur dualarımızı birlik içerisinde eşzamanlı olarak merkez ve mahallerimizde gerçekleştirdik. Katılımların çok olması bizleri sevindirdi. Bu birlikteliğinde meyvesini dualarımızla birlikte bugün itibariyle alıyoruz.Cenab-ı Allah hayırlı ve bereketli yağmurlarımızın arkasını devam ettirsin inşallah. Rabbim suya hasret olan toprağı, rahmetiyle doldursun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.