O Özellik Facebook Türkiye’ye De Geldi

O Özellik Facebook Türkiye’ye De Geldi

En sonunda iş ilanlarına da el atmış olan sosyal medya devi Facebook Jobs özelliği, 'Facebook İş Fırsatları' ismi altında Türkiye’de de hizmete girdi. İşte detaylar.

A+A-

Facebook’un iş ilanları sayfası Facebook Jobs, sonunda Türkiye’de de hizmete sunuldu. Sosyal ağın yurtdışında hizmet veren yeni bir özelliği olan Facebook Jobs, “İş Fırsatları” ismi altında Türkiye’deki kullanıcıların hizmetine açıldı. Şirketler, Facebook’un İş Fırsatları alanı altında iş ilanlarını yayınlayabilecek.

İş ilanlarının konum, iş türü ve sektör belirtilip aranabildiği yeni özellik ile kullanıcılar, ayrıca İş Fırsat’ları sayfasına abone olup, yeni iş ilanları ile alakalı Facebook üstünde bildirim alabilecek.

 ‘ŞİMDİ BAŞVUR’ SEÇENEĞİ SUNUYOR

Kullanıcılar, sitede listelenmiş olan işlere yine Facebook sayfalarından çıkmadan, “Şimdi Başvur” seçeneğine tıklayıp ilgilendikleri işlere başvuru yapabiliyorlar. Bu anlık başvuru seçeneğine tıklanıldığı zaman, kullanıcıların ayrı bir başvuru formu doldurmaları veya özgeçmiş (CV) oluşturmalarına da gerek kalmıyor.

QR KOD İLE PAYLAŞIM 

Platform, kullanıcının Facebook profilindeki “Hakkında” bölümünde yer alan bilgiler ile başvuru yapılmasına da imkan sağlıyor. Facebook kullanıcıları “İş Fırsatları”nda yer alan iş ilanlarını QR kod ile de paylaşabiliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.