Öğrencilerinin Boynu Bükük Kaldı

Öğrencilerinin Boynu Bükük Kaldı

Denizli'nin Tavas ilçesinde, otomobili ile beton elektrik direğine çarptığı kazada yaralanarak, hastanede hayatını kaybeden matematik öğretmeni 30 yaşındaki Ömer Gündoğar, gözyaşları ile defnedildi.

A+A-

Evvelki hün kaza sonucunda yaşamını yitiren öğretmen Ömer Gündoğar toprağa verildi. Gündoğar'ı, öğretmenlik yapmış olduğu okuldaki öğrencileri son yolculuğa uğurladı.

Ne Olmuştu?

Kaza, dün saat 03.00 sularında, Nikfer Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelmişti. Yorga Hacı Fatma Topalan Ortaokulu'nda matematik öğretmeni olarak görevli olan Ömer Gündoğar yönetimindeki 20 HH 359 plakalı araç, yol kenarındaki beton aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucunda sürücü Gündoğar, ağır bir şekilde yaralandı. İhbar edilmesi ile gelen sağlık görevlileri, Gündoğar'ı ambulans ile  Tavas Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Gündoğar, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. 

Ömer Gündoğar için bugün Çarşı Camii'nde öğle vakti cenaze töreni yapıldı. . Törene, Gündoğar ailesinin yanı sıra ortaokulda okuyan öğrenciler de katıldı. Ömer Gündoğar'ın cenazesi, kılınan namazın ardından götürüldüğü Nikfer Mahallesi'ndeki mezarlıkta gözyaşlarıyla toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.