Okul Yöneticileri Başkan'a Teşekkür Etti

Okul Yöneticileri Başkan'a Teşekkür Etti

Eğitime verdiği desteklerle dikkat çeken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e okul yöneticilerinden teşekkür ziyareti.

A+A-

Pamukkale İlk ve ortaokulu ile Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu’nun müdür ve okul aile birliği başkanlarını ağırlayan Başkan Gürlesin, “Eğitim konusundaki desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

 

İlçe sınırları içinde bulunan bir çok okula farklı konularda destek sağlayan Pamukkale Belediyesi’ne okul yöneticileri teşekkür ziyaretinde bulundu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 3 okulun yöneticilerini ve okul aile birliği başkanlarını konuk etti. Pamukkale İlkokul Müdürü Yaşar Nazır, Pamukkale Orta Okul Müdürü; Fedai Arslan, Pamukkale İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Özad, Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu Müdürü Hayati Baz ve Okul Aile Birliği Başkanı Nazan Özçelik Başkan Gürlesin’i makamında ziyaret etti.

 

“EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Pamukkale Belediyesi olarak eğitime önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Eğitim bizim en çok önem verdiğimiz konuların başında yer alıyor. Bir çok mahallemizdeki okullara mutlaka bir hizmetimiz ulaşmıştır. Okullarımıza bugüne kadar konferans salonları, çevre düzenlemesi, spor tesisleri ve benzeri bir çok çalışmamızla destek verdik. İhtiyaç olduğu zaman yine belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Okullarına verdiğimiz destek dolayı ziyaretime gelen okullarımızın yöneticilerine nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Biz konu eğitim olunca ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Güçlü Türkiye’mizin teminatı ise çocuklarımız, gençlerimiz. Bu nedenle ilçemizde eğitimin kalitesini daha da yukarı taşıyarak geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları noktasında eğitime sınırsız destek veriyoruz” dedi.

 

NE GEREKİYORSA YAPILIYOR

 

Pamukkale İlkokul Müdürü Yaşar Nazır, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Özad, Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu Müdürü Hayati Baz ve Okul Aile Birliği Başkanı Nazan Özçelik okullarına Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılmış olan 1514 m² parke, 256 m² bordür, bordür boyama ve bahçe düzenlemesi çalışmaları, 150 m² ferforje imalatından ve vermiş olduğu manevi destek dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.