Olağanüstü Kongre Tamamlandı

Olağanüstü Kongre Tamamlandı

Bir süredir gündemde olan Denizlispor olağanüstü genel kurulu yapıldı ve başkan belli oldu. İşte ayrıntılar.

A+A-

Denizli Atatürk Stadı'ndaki basın toplantı odasında yapılan ve geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamamasından ötürü bugüne ertelenmiş olan genel kurulun divan başkanlığını Erdal Otcu yaptı. Kongrede Mustafa Üstek ile Melih Yanık aday oldu.

 

Mustafa Üstek, yapmış olduğu konuşmasında, olağanüstü genel kurul kararı alınmasının ardından sağlık sorunları ve mali sorunlar sebebi ile aday olmayacağını açıkladığını anımsattı ama yönetim kurulunun adaylık için kendisini ikna ettiğini ifade eden Üstek, yönetim kurulu ile görüştüklerini, hepsinin ellerini tekrar taşın altına koyduklarını, 2. konu da kendisinin sağlık

sorunu olduğunu, önümüzdeki 3-4 ay içinde ciddi bir sağlık probleminden ötürü tedaviye başlamasının gerektiğini, bununla alakalıda yönetim kurulundan kendisine yardımcı olma sözünü aldığını görevi bıraktıklarında kulübün zarar göreceğinden yenin başkanlığa talip olduklarını ifade etti.

Başkanımızın Yanındayız

 

Başkanlık için aday olan Melih Yanık da yönetimin kongre kararı almasından sonra hiç aday çıkmaması üzerine göreve talip olduğunu ifade ederek, kulübün kayyuma gitmemesi için, Denizlispor'u sahipsiz bırakmama adına aday olduğunu, seçilse de seçilmese de başkan Üstek ve yönetim kurulunun her daim arkasında olacaklarını dile getirdi.

 

Kulüpte oy kullanma hakkına sahip olan 500 delegeden 52'sinin katılmış olduğu genel kurulda, geçerli 49 oyun 43'ünü alan Mustafa Üstek, tekrardan başkan seçildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.