Ondan Başka Efendi Tanımıyoruz!

Ondan Başka Efendi Tanımıyoruz!

Balıkesir Burhaniye'de sahne alan Mustafa Ceceli, isim vermeden Gülen'i eleştirdi, izleyiciler alkışladı.

A+A-

Festivalde konser veren Mustafa Ceceli, sahnede yaptığı konuşmada "Doğru yol, Efendimiz’in yoludur. Ondan başka efendi tanımıyoruz biz" dedi.

Burhaniye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen '27. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gecesinde halk konseri veren ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, performansıyla hayranlarına unutamayacakları saatler yaşattı.

İlçenin İskele Meydanı’nda düzenlenen konsere Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal ve yaklaşık 15 bin Burhaniyeli ve tatilci katıldı. Konser süresince sahnenin her köşesine koşan ve seslendirdiği şarkılarla hayranlarını coşturan Mustafa Ceceli, zaman zaman bateri koltuğuna oturarak bateri çaldı. Ceceli, elektro gitar, klavye ve darbuka şovları da yaptı.

SAHNEDE ZEYTİNYAĞI İÇTİ

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ünlü sanatçı Ceceli’ye teşekkür plaketi, çiçek ve Burhaniye Belediyesi tarafından markalaştırılarak üretilen zeytinyağı hediye etti. Ceceli, Başkan Uysal’ın isteği üzerine sahnede, yörenin zeytinlerinden sıkılan sızma zeytinyağından içti.

Mustafa Ceceli, şarkı aralarında yaptığı konuşmalarda da dikkat çekti. Ceceli, “Efendimizin ahlakı ile en ufak bir menfaati bozulduğunda, kendi vatandaşının tepesine bomba atmaktan çekinmeyenlerin ahlaksızlığıyla sizleri baş başa bırakıyorum. O yüzden, doğru yol, Efendimiz’in yoludur. Ondan başka efendi tanımıyoruz biz” sözleriyle izleyicilerden büyük alkış aldı.

Konserin sonunda ‘Ankara’nın Bağları’ isimli şarkıyı seslendiren ve çaldığı darbukayla oyun havaları söyleyen Ceceli, izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Yoğun rüzgara rağmen sahneden inmeyen Mustafa Ceceli, Burhaniye’ye yeniden gelmek istediğini söyleyerek gecenin ilerleyen saatlerinde konserini tamamladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.