Orta Sahaya Takviye Yapıldı

Orta Sahaya Takviye Yapıldı

Spor Toto 1. Lig'de transfer arayışlarına devam eden Denizlispor, orta sahada Mbamba'nın sakatlanmasından sonra Gençlerbirliği'nden ayrılmış olan Mehmet Taş'ı takıma kattı.

A+A-

Teknik direktör Osman Özköylü'nün talebi ile orta saha için takviye arayışına girmiş olan yeşil-siyahlılar, 27 yaşındaki Mehmet ile 1 senelik sözleşmeye imza attılar. Kariyerinde daha evvel Ankaragücü, Ankara Demirspor, Hatayspor, Nazilli Belediyespor, Mersin İdmanyurdu ve Adana Demirspor gibi takımlardın formasını terleten futbolcu, Süper Lig'de 32, 1. Lig'de 27 maçta top koşturdu.

 

Sezona Gazişehir Gaziantep'i Atatürk Stadı'nda ağırlayacağı maç ile başlayacak olan Denizlispor'da Mehmet dışındaki tüm transferlerin lisansı da çıkarıldı. Mehmet Taş'ın lisansının ise pazartesi günü alınacağı belirtildi.

 

Dolar Denizlispor’u Vurmadı

Bu arada Dolar artışı Türkiye'de Dolar ve Euro’yla anlaşma yapan birçok kulübü kara kara düşündürmekteyken Denizlispor o konuda rahat. Başkan Mustafa Üstek'in olağanüstü tedbirleri Denizlispor’u ekstra ödemelerden

kurtardı.

 

Türkiye Dolarda meydana gelen artışa odaklanmışken bu yükseliş futbol kulüplerini de endişelendirdi. Yabancı futbolcularla Dolar veya Euro olarak anlaşma yapan kulüplerin zararları şimdiden çok arttı. Ama bu konuda

Denizlispor rahat. Kurdaki dalgalanmalardan daha evvel büyük zararlar görmüş olan Denizlispor'da Başkan Mustafa Üstek bu sezon tedbirli davrandı ve yapmış olduğu anlaşmalarda sabit kur uygulattı. Üstek'in bu öngörüsü Denizlispor'u çok büyük bedeller ödetmekten de kurtardı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.